Specialveckan

Hej på er! Tänkte berätta lite kort om veckan och vad vi gjort då vi har haft specialvecka. Specialvecka innebär att vi alla i naturbruksprogrammet gör saker i en hel vecka som är inriktat på våran inrikting hehe. Som för oss är häst.

Jag var sjuk måndag och tisdag men på onsdagen kom jag och då hade vi temporidning på gräset. Jag hade min sötnos Sunburn och vi vann hela skiten ;) Man var två och två hela tiden och jag var med en tjej från Nyköping. Man skulle rida tex galopp på 1 min-400 meter vilket var det sista och det svåraste vi gjorde. Vi gjorde först trav 2 gånger först 2 min-400m. och sen 1 min-400m. Sen gjorde vi galopp och då var det först 1 min-300m alltså ganska samlad galopp och sen 1min-400m och då fick vi trycka på ordentligt. Sunnie var grym<3
Sen på eftermiddagen hade vi löshoppning, ganska tråkigt.

På torsdagen hade vi terränghoppning och det gick super för mig och Sunburn. Vi hoppade allt, högt och lågt och vi hade riktigt bra flyt. Jag måste dock träna på att hålla mer stöd så hon inte tappar bakbenen och bara flänger över hindret. Blev lite vid också för Sunnies del, söta tjejen!
På eftermiddagen kolla vi på film om hästen skelett och sen läsa vi om olika sjukdomar och skador.

På torsdagen sov vi över också, vi hade roliga aktiviteter på kvällen, dock förlora mitt lag... haha ;) Somna runt 2 och gick upp vid 7. Hela fredagen hade vi veterinären Sandra från mälar kliniken och equiteraputen Linda fång. Lärde mig inte massa nytt men älskar equeiterapute yrket så njöt under det praktiska!

Det var hela veckan i väääldig kort beskrivning, men var jätte kul och lärorikt:))